Трима палестинци бяха убити от израелските сили в бежанския лагер Балата

...
Трима палестинци бяха убити от израелските сили в бежанския лагер Балата
Коментари Харесай

Трима палестинци са убити при израелска атака на Западния бряг

Трима палестинци бяха убити от израелските сили в бежанския лагер Балата в град Наблус на Западния бряг рано в понеделник. Израелските сили са нахлули, съпроводени с булдозери и блокирали коли за спешна помощ да не могат да влязат в лагера. Това се споделя в изказване на палестинското министерство на опазването на здравето, представено от " Ройтерс ".

Други трима души са били ранени, като един човек е в сериозно положение, оповестиха от министерството.

Няма неотложно удостоверение за смъртните случаи от израелската войска, която нормално не издава информация за интервенциите, до момента в който те не престават.

Не е ясно за какво израелските войски са влезнали в града, макар че конфликтите са нормални по време на нощни арести или други военни интервенции надълбоко в следените от палестинските управляващи региони, оповестява The Times of Israel.

Израелски боец е бил леко ранен при нападение с автомобил на Западния бряг в неделя, оповестяват локални медии. 20-годишният боец е откаран в болница в устойчиво положение, написа news.bg.

Съобщава се, че израелските сили за сигурност са преследвали нападателя, който е избягал с автомобила си. Инцидентът е станал покрай палестинския град Хувара, мястото на няколко набези по-рано тази година.

Израелските отбранителни сили съобщават, че " различен боец, който е бил наоколо, е стрелял към транспортното средство, което е избягало от мястото на престъплението ".

Инцидентът идва на фона на ескалацията на израелско-палестинското насилие през последната година.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР